Tokobuku Faisal Mustaffa

By: tokobuku faisalmustaffa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Jan-2012 08:19 Email | Share | Bookmark
DVD AKU MANUSIA BERDOSA

amb
SINOPSIS

Kampong Chetek

Akak bertanya pada cCikgu Timah, Makcik Joyah jiran sebelah, Ustazah Peah, Suzi dan Dah sendiri kenapa Dah boleh lakukan apa yang telah dia tergamak lakukan.
Arahan: Azmi Bahron
Lakonan: Dira Abu Zahar

Ju & Meo
Romeo (Meo) dan Juliet (Ju) masih berbulan madu. Bulan madu keliling dunia. Malaysia negara terakhir. Tahun ini adalah bulan madu tahun ke lima ratus. Tiap kali tahun sampai ke penghujungnya, Juliet pasti mengalami kemurungan. Dia tidak mahu bulan madu mereka berakhir di Malaysia saja, tahun ini tahun ke dua puluh. Kali ini, tahun ini, Romeo cuba cara baru menceriakan Juliet. Romeo bercerita kisah-kisah lama bagaimana mereka boleh ketemu. Apa rasanya bila terpandang Juliet kali pertama. Apa yang membuatkan dia jatuh cinta dengan Juliet. Bagaimana dia boleh menghadiri majlis keraian di rumah Juliet padahal kedua keluarga adalah musuh keturunan. Sebab musabab mengapa kedua sepupu Romeo memaksa dia ke sana. Ibu bapa Meo susah hati melihat anak mereka yang terpuruk di dalam bilik berminggu-minggu. Romeo terperuk di dalam bilik berminggu-minggu kerana melayan rasa kecewa. Rasa kecewa tercipta disebabkan oleh Rosaline yang menolak cinta Romeo. Rosaline??? Bukankah Juliet cinta pertama Romeo? Murung Juliet menggila. Meo berusaha keras memujuk Ju.
Arahan: Mislina Mustaffa, Pekin Ibrahim, Azmi Bahron
Lakonan: Mislina Mustaffa, Pekin Ibrahim

KETERANGAN DVD
Judul: AKU MANUSIA BERDOSA
Rakaman pementasan: 20-22 Januari 2012
Penerbit: Faisal Mustaffa
Harga: RM 15 (tidak termasuk kos penghataran)

UNTUK MEMESAN;

1. Sila SMS 017-6730235 (Type <DVD AKU MANUSIA BERDOSA>)
2. After confirmation from the administrator, pay the amount to maybank2u.com or Maybank Kawanku to account Faisal bin Mustaffa (MBB 114179439605)View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net